Eerste afspraak

Voor een eerste biomechanisch onderzoek (duur één uur tot anderhalf uur) breng je dit alvast mee:

  • korte sportieve broek (tot boven de knieën)
  • 2 à 3 paar gesloten schoenen, sport- en werkschoenen
  • medisch onderzoeks- en/of operatieverslag (eventueel opvragen via de huisarts of specialist)
  • medische beeldvorming zoals RX-foto's, echografie,... (indien je hierover beschikt)
  • een biomechanisch onderzoek kost 75 euro. Geen bancontact of overschrijving. Afrekenen kan met cash, via gms Mobile of bancontact-app op GSM. Of installeer nog payconiq (ING, Belfius, KBC,...)  op je gsm, dat werkt snel en gemakkelijk. 

Sommige mutualiteiten (CM en Partena) voorzien terugbetaling van de zolen: 

  • voor patiënten die aangesloten zijn bij CM: briefje van de (huis)arts met daarop vermelding "podologische zolen" (geeft recht op 30 euro terugbetaling voor 1 paar zolen) meebrengen bij het afhalen van de zolen! Document "podologische zolen" op de site van CM te vinden, thuis afprinten, zoveel mogelijk invullen en meebrengen bij het afhalen van de zolen.
  • voor patiënten aangesloten bij Partena: document voor "tegemoetkomening podologische zolen" afprinten van de site en meebrengen. Geen doktersvoorschrift nodig. Voor deze patiënten is 50 euro terugbetaling per paar zolen voorzien per jaar. 

Wij stellen het ten zeerste op prijs dat de voeten proper gewassen zijn bij aanvang van het onderzoek!

Afspraken en info

Voor alle afspraken: 09 375 35 07

Afspraken kunnen gemaakt worden tijdens de openingsuren, zie schema praktijkbezetting. Tijdens de schoolvakanties kan deze regeling wijzigen! Zie vakantieregeling.

Annulatie van afspraken graag 24 u op voorhand! Zo niet wordt het voor ons onmogelijk om onze agenda te plannen. Voor laattijdige en niet geannuleerde afspraken wordt bij de volgende afspraak de helft van de consultatie aangerekend.

Aangezien onze nieuwe collega  Lowie Stuer onze ploeg komt versterken, kunnen wij op korte termijn afspraken geven. 

Bij het uitvoeren van bepaalde technieken zijn wij niet altijd in staat de telefoon op te nemen, gelieve dan na een half uurtje opnieuw contact op te nemen. Onze excuses hiervoor.

Vakantieregeling

 Michaël De Geyter zal afwezig zijn op dinsdag 27 november 2018.

De pratkijk zal gesloten zijn op dinsdag 25/12 en woensdag 26/12 en vrijdag 28/12 wegens feestdagen. Donderdag 27/12/2018 is Stijn Rosseel aanwezig. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Top