Eerste afspraak

Voor een eerste biomechanisch onderzoek (duur één uur tot anderhalf uur) breng je dit alvast mee:

  • korte sportieve broek (tot boven de knieën)
  • 2 à 3 paar gesloten schoenen, sport- en werkschoenen
  • medisch onderzoeks- en/of operatieverslag (eventueel opvragen via de huisarts of specialist)
  • medische beeldvorming zoals RX-foto's, echografie,... (indien je hierover beschikt)
  • een biomechanisch onderzoek kost 75 euro. Geen bancontact of overschrijving. Afrekenen kan met cash, via gms Mobile of bancontact-app op GSM. Of installeer nog payconiq (ING, Belfius, KBC,...)  op je gsm, dat werkt snel en gemakkelijk. 

Alleen Partena voorziet terugbetaling van de zolen: 

  • voor patiënten aangesloten bij Partena: document voor "tegemoetkomening podologische zolen" afprinten van de site en meebrengen zodat wij het met plezier kunnen afstempelen. Voor deze patiënten is 50 euro terugbetaling per paar zolen voorzien per jaar. 

Wij stellen het ten zeerste op prijs dat de voeten proper gewassen zijn bij aanvang van het onderzoek!

Afspraken en info

Voor alle afspraken: 09 375 35 07

Afspraken kunnen gemaakt worden tijdens de openingsuren, zie schema praktijkbezetting. Tijdens de schoolvakanties kan deze regeling wijzigen! Zie vakantieregeling.

Annulatie van afspraken graag 24 u op voorhand! Zo niet wordt het voor ons onmogelijk om onze agenda te plannen. Voor laattijdige en niet geannuleerde afspraken wordt bij de volgende afspraak de helft van de consultatie aangerekend.

Aangezien onze nieuwe collega  Lowie Stuer onze ploeg komt versterken, kunnen wij op korte termijn afspraken geven. 

Bij het uitvoeren van bepaalde technieken zijn wij niet altijd in staat de telefoon op te nemen, gelieve dan na een half uurtje opnieuw contact op te nemen. Onze excuses hiervoor.

Vakantieregeling

tijdens de feestdagen: 

1ste week: de pratkijk zal gesloten zijn op dinsdag 25/12 en woensdag 26/12. maandag 24/12 zijn Lore Hoornaert en Edith Claeys aanwezig van 13.00-16.00u.  Donderdag 27/12/2018 is Stijn Rosseel aanwezig van 9.00-20.00 en vrijdag is Lowie Steur aanwezig van 8.00-13.00u. 

2de week: de pratkijk zal gesloten op maandag 31/12/2018, dinsdag 01/01/2019 en woensdag 02/01/2019 in de vm. Woensdagnamiddag is de praktijk open van 13u tot 19.30 en is Edith Claeys aanwezig. De rest van de week is de praktijk open op de reguliere uren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Top